Even Voorstellen

Jonathans Wereld

Dag lieve lezer,

Welkom in Jonathans Wereld. Hier kunt u dagelijks een column lezen en becommentariëren over hoe Jonathan tegen de wereld aankijkt vanuit zijn eigen Ziel. Want Jonathan bestaat in de Ziel van Liefde. En als Hemelse Begeleider is Jonathan zichtbaar in het boek ‘DANIËL, het Boek des Hemels’. Wie Jonathan in de praktijk wil meemaken, die zou dit Boek moeten lezen. En anders leert u Jonathan wel kennen via zijn columns.

U bent natuurlijk vrij, om op zijn zienswijze te reageren, graag zelfs! Belangrijk is wel, dat u het netjes houdt. Aanstootgevende, opruiende of discriminerende taal wordt zonder pardon verwijderd. Voor de rest mag hier veel. U hoeft het niet eens te zijn met Jonathan. Maar het is ook niet de bedoeling, om u te vermoeien met de mening, die u al heeft.

We hopen, dat Jonathan een inspiratiebron mag worden, om uzelf in uw eigen Ziel (beter) te leren kennen en van daaruit uw Liefde in de wereld te leven. Als we dat op enigerlei wijze kunnen bereiken, dan is Jonathan een waardevolle bijdrage voor uw dagelijkse meditaties.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen op een constructieve Blog!

Stichting ‘De Wijnstok’

 

Geef een reactie