Hemels Antwoord

hemel-ii

Dag, lieve Jonathan

Wij hebben jouw Ziel lief, juist zoals die is
We hebben jouw keuzes, goed of fout juist lief, omdat ze van jouw Liefde getuigen. Ook jouw woorden hebben wij zeer Lief, juist om jouw Zielsbeleven.
Wij zien jou wel aan.
Er is niets onwaardigs aan jouw Ziel en onze Liefde.
Er is geen reden, om hierover bedroefd te zijn.

Het is lief van je, dat je je zorgen maakt over de wereld. En ons verdriet over hoe mensen met elkaar omgaan en elkaar de kerk uitvechten om hun gelijk. Maar het zijn de mensen, die dit doen, omdat zij bang zijn, om door Ons niet als ware gelovige te worden gezien. En hoe hoger die mens in aanzien staat van de religieuze wereld, hoe banger hij wordt. Ons verdriet is dus niet onze angst, maar die van de gelovige mens.

Een echte Apostel? Lieve Jonathan, waarom zou jij geen echte Apostel kunnen zijn. Je bezieling hier, waarin je de Woorden van Jezus opnieuw doet Klinken is buitengewoon Liefdevol. En je voorstel, om met de kinderen van deze wereld opnieuw te beginnen, dat is al heel oud. Want dat is in de geschiedenis al vaker gebeurd. Steeds met nieuwe kinderen en steeds een nieuw begin. En je hoop, dat het tot één Herderkerk zal kunnen komen, tja… Dat ligt niet aan ons. Dat ligt aan de besturen van de huidige kerkordes. En je weet, hoe Wij daar tegenaan kijken. Je zegt het zelf al: ‘Die organisatie van de kerkordes zitten zichzelf continue in de weg’.

Als jij voor Onze Poort staat, lieve Jonathan, dan staan al je vrienden uit je leven je daar op te wachten. Of dacht je soms, dat je in je eentje door de Poort gaat? De Liefde van al die mensenzielen zullen je toezingen en het zal thuiskomen zijn voor jou. En dan mag je best een rustig plekje zoeken, zo je dat verkiest. Maar We zullen je elke dag vragen, om je verhalen te komen vertellen. Net zolang tot je je bedroefdheid over je eigen Minderwaardigheid hebt verloren en je werkelijk durft te geloven in Liefde van jou en voor jou.

En laat je lied dan maar klinken en vertel Ons de grappen maar, die je ook zo graag in je leven wilde vertellen. Want ieder woord zal vervuld zijn van Liefde en iedere grap zal Verhalen van je Geloof. Het zal het Hoogste Goed zijn van jouw Ziel en we zullen dat koesteren, als was het van Onszelf. En dan zal er een dag komen, dat je niet meer zult vertrekken van ons vandaan. En dan pas zal de Vrede in je Ziel leven, zoals Jezus het je Geven wil.

Jij onze Ziel niet waard? We lopen met je mee en we Leven met je mee. En dat zullen we blijven doen, om je het tegendeel te bewijzen. En als jouw Marie daar iets in kan betekenen, zal ze je dat opnieuw laten voelen.

Lieve Jonathan, we houden allemaal van je. Maar zie je leven als Beleven van Liefde in de wereld. Die is nergens volmaakt, dat is waar. Maar Geluk is niet van deze Wereld. Althans, het Geluk van Hier. Het Hoogste Goed wil je hebben en het Hoogste Goed zal je vinden.

We zien naar je om, want we hebben je lief.

Hemelse Liefde, 14 november 2016

Geef een reactie